Werken met sterke kanten

Werk je als coach, trainer, adviseur of HR-professional en wil je de sterke kanten van mensen bekrachtigen? Volg dan deze trainingsdag ‘werken met sterke kanten’. In één trainingsdag leer je over de theoretische onderbouwing van de VIA Character Strengths © én diverse werkvormen om sterke kanten in de praktijk toe te passen. Met behulp van het Sterke Kantenkaartspel dat je bij de training krijgt, kun je direct aan de slag met cliënten, deelnemers, medewerkers en collega’s.

Training ‘werken met sterke kanten’

In deze training krijg je de wetenschappelijke achtergrond van sterke kanten: wat zijn de voordelen van het gebruik van sterke kanten? En hoe stimuleer je de ontwikkeling ervan? Je oefent met werkvormen om sterke kanten te ontdekken, te ontwikkelen en in balans te brengen.

Praktische informatie

De trainingsdag is bestemd voor elke coach, trainer, adviseur of HR-professional die zich wil ontwikkelen in het werken met sterke kanten. De trainingsdag wordt verzorgd vanuit het Bureau voor Positieve Psychologie. Alle informatie over data, locatie en dergelijke vind je hier.